Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το τον Σεπτέμβρη του 1997, με κύριο σκοπό την εξαγωγική δραστηριότητα στα εσπεριδοειδή και οπωροκηπευτικά.

Τα μέλη της είναι οι: Παπαδήμας Δημήτριος και Ρέβας Βασίλειος. Η εταιρεία είναι σχετικά νέα αλλά τα μέλη της έχουν πλούσια εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το νέο υπερσύγχρονο διαλογητήριο και οι ψυκτικοι θάλαμοι της εταιρίας μας βρίσκονται σε ιδιόκτητες εγκταστάσεις στη Γαβριά του Ν. Άρτας.

Οι συνεχείς αυξήσεις των πωλήσεων, καθώς και οι συνεχείς βελτιώσεις στα προσφερόμενα προϊόντα και στην παροχή υπηρεσιών, προδιαγράφουν ένα ευοίωνο μέλλον και την καθιέρωση στην αγορά ενός ονόματος που αν μη τι άλλο, θα χαρακτηρίζεται από την συνέπεια και σταθερή προσπάθεια βελτίωσης προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Plants: image 1 0f 4 thumb
Plants: image 2 0f 4 thumb
Plants: image 3 0f 4 thumb
Plants: image 4 0f 4 thumb

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Tα προϊόντα της επιχείρησής μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους και την εξαιρετική γεύση τους.


Η επιλογή όλων των προϊόντων που διακινούμε γίνεται με αυστηρά κριτήρια από εξειδικευμένους γεωπόνους με εμπειρία στο χώρο της αγροτικής παραγωγής.
Η διαλογή και η τυποποίηση γίνεται από σύγχρονες γραμμές διαλογής και από εξειδικευμένους εργάτες. Έτσι διασφαλίζουμε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στην σύγχρονη αγορά αγροτικών προϊόντων.

picture